Květnové hobíky

26.05.2014 12:58

V sobotu 10.5.2014 se konaly další hobby závody v Kovárech. Dopoledne drezúry a odpoledne skokové soutěže. Mezi ně byla ještě vložena jízda zručnosti pro děti. Startů bylo tentokrát méně než minule - konaly se ještě závody v Praze na Gabrielce a ve Zdicích u Berouna. Průběh závodů byl proto klidnější a i organizátoři si lépe užili. 

Jirka s Kansonettou jeli hned první soutěž - drezúrní úlohu Z0/2014. Kačenka byla poměrně veselá, protože se dostala do říje :) Začátek úlohy se jim příliš nepovedl, pak se ale vzepjali k výkonu a zbytek drezúry zajeli dobře. Výsledek 55% je lepší než minule. Na obou se začínají projevovat sobotní tréninky s Dankou. Nakonec skončili na krásném 5.místě.

Jana s Kansonettou se zúčastnily soutěže č.6 - dvoufázové skokové soutěže s maximální výškou překážek 80/90 cm. Kačenka se značně rozříjela - na opracovišti s Janou předváděla učiněné extempore. Jana musela sundat ostruhy a odhodit bič. Káča se naštěstí uklidnila a mohla se soutěže zúčastnit. Obě fáze přešly bez trestných bodů a skončily na 3.místě

Odkaz na naše fotky ze závodů je v Obrázcích. Fotodokumentace dalšího fotografa je na Rajčeti. Výsledky tady.

Kontakt

Ing. Lenka Hnízdilová Kladno + 420 723 760 929 Hnizdilova.L@seznam.cz